tag:blogger.com,1999:blog-6483362501618149227.post8918534059206173336..comments2023-04-27T08:27:46.457+02:00Comments on Kuchnia włoska po mojemu...W poszukiwaniu pizzy idealnej. Pizza, spaghetti i nie tylko.: Włoski tydzień i mrożona pizzaMarcohttp://www.blogger.com/profile/00916619579196603719noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6483362501618149227.post-9817815998638777982015-09-25T16:37:15.746+02:002015-09-25T16:37:15.746+02:00Niestety boję się gotowych spodów. Jest mnóstwo pr...Niestety boję się gotowych spodów. Jest mnóstwo przepisów na świetne ciasto i namawiam do tego aby samemu je zrobić. Spody, które widuję są grube i nafaszerowane spulchniaczami, konserwantami itp. Także póki co podziękuję :) Marcohttps://www.blogger.com/profile/00916619579196603719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6483362501618149227.post-84227218815041288852015-09-23T15:33:14.335+02:002015-09-23T15:33:14.335+02:00Hej, zrób pizzę z gotowego świeżego spodu (są do k...Hej, zrób pizzę z gotowego świeżego spodu (są do kupienia w marketach). Zrób obszerną relację. Chętnie zobaczę jak Ci wyjdzie. Doskonała alternatywa dla zamawianych placków. Mamy wpływ na składniki :)Olsonhttp://www.wloskiekuchnie.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6483362501618149227.post-29809376430376525062015-09-16T11:39:48.224+02:002015-09-16T11:39:48.224+02:00no wygląda takie całkiem całkiem, ale wolę te taki...no wygląda takie całkiem całkiem, ale wolę te takie z lodówki a nie z zamrażarki goodpizzahttp://www.goodpizza.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6483362501618149227.post-41166908145548224822015-07-20T16:53:32.457+02:002015-07-20T16:53:32.457+02:00W zwykłym piekarniku, w formie do pizzy. Mrożonka ...W zwykłym piekarniku, w formie do pizzy. Mrożonka jest już podpieczona wstępnie, więc kwestia spodu pewnie już została załatwiona. Co do chemii to nie znalazłem nic, co powoduje obawę. Ta pizza była świetna, zakupiłem potem jeszcze jedną, jakąś ostrą (nie pamiętam nazwy) i była do kitu.Marcohttps://www.blogger.com/profile/00916619579196603719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6483362501618149227.post-63246618132931729712015-07-10T15:21:45.696+02:002015-07-10T15:21:45.696+02:00Hej,
Bardzo ładnie wyszedł Ci spód pizzy. Na czym...Hej,<br /><br />Bardzo ładnie wyszedł Ci spód pizzy. Na czym ją piekłeś? Jak ze składnikami? Dużo konserwantów i polepszaczy? W moim Lidlu nie rzuciła mi się w oczy ta pizza.<br /><br />Pozdrawiam, OlekOlekhttp://najlepszyprzepisnapizze.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6483362501618149227.post-42926635625847576582015-06-10T21:35:49.362+02:002015-06-10T21:35:49.362+02:00No tak, wychodzi pisanie na szybko :) Dzięki, już ...No tak, wychodzi pisanie na szybko :) Dzięki, już się poprawiam.Marcohttps://www.blogger.com/profile/00916619579196603719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6483362501618149227.post-10110529885065503762015-06-09T19:06:46.781+02:002015-06-09T19:06:46.781+02:00"mocno się rozczarowałem - ale w bardzo pozyt..."mocno się rozczarowałem - ale w bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu". Nie można się miło rozczarować! Rozczarowanie zawsze jest tylko negatywne, oznacza ono "zawieść się na kimś/czymś, doznać uczucia smutku z powodu czyjegoś zachowania". Można powiedzieć "zaskoczyło mnie - w pozytywnym tego słowa znaczeniu" ale nie "rozczarowałam". To zdanie zawiera sprzeczności :)<br />LEPIEJ SIĘ MIŁO ZASKOCZYĆ, NIŻ NIEMIŁO ROZCZAROWAĆ :)Anonymousnoreply@blogger.com